Shqiptarët e kudondodhur janë me sy e veshë nga Shqipëria, ato në një mënyrë apo tjetër e japin ndihmën për kombin e tyre, i tillë ishte dhe mesazhi që erdhi në redaksinë e Shqiperiaime ku një shqiptare që banon në Gjermani kërkon me anë të një lajmërimi për të punësuar të paktën 30 shqiptarë me profesion elektricist

Ky është mesazhi që po qarkullon në rrjete sociale:

‘Vende te lira pune ne Gjermani.
Firma Gjermane “Bayrak Ekektrik” kerkon te punesoj
Shtetas shqiptar me profesion Elektrik.
Te interesuarit duhet te kene eksperienc pune disavjecare.
Ju lutem dergoni CV tuaj ne email:
Dhe per me shum informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit: +4915783733121
jeni te mirepritur!’

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të kontaktojnë në adresën e emailit apo numrin e telefonit dhe do të marrrin të gjithë informacionet e nevojshme.