Një juri profesionale e përbërë nga përfaqësuesit e mediave dhe klubeve ka zgjedhur tre golat më të bukur të sezonit për konkurrencën e femrave në futboll. Tani janë teleshikuesit që do të zgjedhin “Tore der Runde”.

Pjesëmarrja në votime me “like” mbyllet deri në 30 qershor, ora 12:00. Interesante është se mes tre golave më të bukur të përzgjedhur është edhe goli i shqiptares Florijana Ismaili me klubin e saj BSC Young Boys -Frauen.