Një shqiptar 38-vjeçar me banim në lagjen “Agios Panteleimonas” në Athinë u arrestua për përdhunimin e bashkëshortes të shokut të tij.

Gruaja e re i hapi derën e apartamentit në rrugën “Konstantinupoleos” ku banonte me të shoqin, dhe 38-vjeçari (identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur) u fut brenda dhe e përdhunoi ndërkohë që bashkëshorti s’ishte në shtëpi.

Ngjarja ndodhi më 18 qershor dhe autori u arrestua të nesërmen, raportojnë mediat greke.