Mesa duket, kryeministrin Edi Rama e kanë mërzitur qa shumë kritikët e projektit “Rilindja Urbane”, sa që “i ka ardhur shpirti në majë të hundës”.

“Më ka ardhur shpirti në majë të hundës”, theksoi Rama, që luajnë  me top me zemrat e njerëzve, ça kanë këto me sheshet, trotuaret, parqet e lodrat e fëmijëve, me parqet e të moshuarve, me gjelbërimin, ndriçimin? Me të gjithë elementët që krijuan qytetin pasi njeriu dolli nga shpella dhe pasi braktisi sistemet barbare”.

Deklaratat, Rama i bëri nga sheshi “Nënë Tereza” në Tiranë, ku u zhvillua mitingu përmbyllës i PS-së.