Këngëtarja e njohur Shkurte Gashi gjatë ditës së sotme (e mërkurë) është përfolur në disamedia për një martesë të mundshme me vëllain e aktorit të njohur Blerim Destanit, Selimin.

Madje thuhej se ky i fundit, i ka dhuruar edhe një vilë luksoze këngëtares në Dusserdolf.

Mediat kanë kontaktuar këngëtarën Shkurte Gashi ka mohuar kategorikisht një lajm të tillë.Ajo dhe menaxhmenti i saj kanë thënë se lajmet për jetën e saj private janë cënim i privatësisë, njëlloj si ky lajm i cili nuk është i vërtetë.

Tutje, këngëtarja ka thënë se kur të ketë diçka konkrete në jetën private, do të bëjë të ditur për fansat aq sa është e nevojshme.