Flokët janë pjesë e bukurisë së shumë femrave, andaj ndonjë dëmtim eventual i tyre mund t’i shqetësojë pamasë.Flokët janë pjesë e bukurisë së shumë femrave, andaj ndonjë dëmtim eventual i tyre mund t’i shqetësojë pamasë.

Në këtë kuadër hyn përdorimi i tepruar i shampos, i cili mund t’i dëmtojë flokët.

Specialistët thonë se flokët sa më shumë t’i lani aq më keq do të duken dhe se sipas tyre flokët duhet të lahen me shampo vetëm atëherë kur prodhimi i yndyrës është tejet i lartë.

Ekspertët thonë se shampo heq qelizat e tepërta të lëkurës dhe vajin nga koka.

Ata këshillojnë shampo pa sulfate e nëse nuk shkumëzojnë nuk ka asgjë për t’u shqetësuar