Numërimi i votave në të gjithë vendin është drejt fundit, ndërkohë kanë nisur akuzat e para për shit-blerje votash.

Pas zërave tek PD të cilat akuzojnë se çdo votë është blerë, edhe një shitës i thjesht mendon kështu madje ka edhe një mesazh për qytetarët.

Poshtë njoftimit që duhet të marrim kuponin tatimor, shitësi shkruan se sdo ketë ulje çmimesh dhe as falje pasi votat që shitën tek partia I kanë shitur shtrenjtë.