Një leopard ka befasinë e sulmit mjaft të përsosur.

Videoja tregon një leopard të mençur që zvarritet përmes barit me kokën e saj poshtë.

Duke u ulur poshtë, leopardi është pothuajse i padukshëm, pasi që njollat e saj të trupit përzihen me ambientin e saj që e rrethon, transmeton lajmi.net.

Kur leopardi ishte vetëm disa metra larg viktimës, njëra nga gazelat e kupton që aty ka diçka, por tashmë ishte shumë vonë.

Leopardi hap nofullat e tij vdekjeprurëse dhe e mbytë gazelën.