Ajo është e njohur për gjoksin e saj të bëshëm, të cilin e ka pranuar edhe vetë se e ka bërë me anë të ndërhyrjes kirurgjikale.

Dhe për këtë arsye është krenare me të. Madje kjo ka qenë edhe arsyeja, që Rozi ka postuar një foto në rrjetet sociale, duke treguar pikërisht gjoksin e saj.

Ne kemi zgjedhur 5 foto më  seksi të Rozana Radit.