Një sherr raportohet se ka ndodhur mbrëmjen e sotme në lagjen nr. 18 në Durrës.

Raportohet se disa persona janë zënë me thika brenda ambienteve të një lokali dhe thuhet se ka edhe të plagosur.

Kur ka mbërritur policia, thuhet se ka pasur përsëri përplasje mes tyre dhe personave në brendësi të lokalit.

Raportohet se personat brenda lokalit i janë kthyer policisë me grushte e karrige. Ende nuk ka një konfirmim zyrtar nga policia lidhur me ngjarjen.