Secili e di vetë se ‘ku i pikon çatia’ por rritmi i jetës, lodhjet e përditshme, nuk të lejojnë të jesh i vëmendshëm ndaj disa shenjave që tregojnë nëse jeta jote seksuale është shumë e mirë, mirë apo vetëm e mjaftueshme!

Nuk e dimë nëse shenjat e mëposhtme përputhen krejtësisht me ciftet shqiptare, së paku sa i përket lodrave të seksit, por me këtë rast, mund të shtoni një element që mungon në shtratin tuaj!

Keni provuar çdo pozicion të kamasutrës
Jeni frymëzuar dhe keni provuar stile nga filmi ’50 hijet e Greit”
Nuk ka rëndësi nëse është mëngjes, drekë apo pasdite, jeni gjithmonë të gatshëm për të bërë seks.
Keni një vend tuajin në dhomën e gjumit, për lodrat e seksit
Veshjet e tua të brendshme  janë nga më joshëset
Telefoni juaj është i mbushur nga viruset e site-ve porno
Keni gjithmonë në fytyrë, atë buzëqeshjen e gatishmërisë
Keni më shumë lodra seksi ju se sa fëmijët
Shpenzoni shumë para për aksesorë që gjallërojnë jetën tuaj seksuale.
Keni një sirtar të mbushur me prezervative.