Shumica prej nesh fillojmë të ëndërrojmë për pushimet tona të ardhshme në ditën e parë pasi kthehemi në punë, dhe kjo gjë është normale

Puna është një lloj stresi që ne pa vetëdije e luftojmë gjatë gjithë kohës.

Megjithatë ka disa shenja fizike që ju tregojnë që ju duhet të pushoni.

Shikoni më poshtë se cilat janë ato shenja më të shpeshta:

Dhimbjet e kokës

Problemet në tretje

Ftohjet e shpeshta

Humbje në peshë

Dhimbje të stomakut

Lodhje

Dhimbje gjoksi