Senatorja australiane Larissa Waters ka ushqyer vajzën e saj me gji derisa po mbante një fjalim të mërkurën në Parlament.

Të enjten, Waters ka marrë me vete vajzën e saj për ta ushqyer mirëpo nuk ka humbur kohë pasi ka mbajtur fjalim me vajzën në duar dhe duke e ushqyer, transmeton arbresh.info.

Ajo u bë senatorja e parë australiane që ka ushqyer foshnjën e saj derisa po vazhdonte punimet në Parlament.

T mobile In article [4] Laor

Shumë kolegë të saj janë impresionuar nga kjo sjellje madje nuk kanë hezituar që ta marrin edhe ata foshnjën në duar dhe ta përkëdhelin.