Motrat Hoxha janë gjithmonë në super formë.

Më shumë nga to ka qenë në sytë e publikut Lori si  më fashionistja, elegantja dhe vajza me super stil. Por me sa duket Sara ja ka dalë të jetë më e përfolur prej saj kohët e fundit.

Ajo sapo ka postuar një foto ‘vrastare’ me rroba banje. Ajo duket më e mrekullueshme se kurrë më parë.