Një stërvitje tejet e lodhshme në palestër nuk i përshtatet çdo njeriu, dhe, të bëhemi të sinqertë, ndonjëherë thjeshtë nuk kemi kohë për një gjë të tillë.

Por, kjo nuk duhet t’ju shërbejë si arsyetim për t’i refuzuar ushtrimet fizike.

Prandaj, më poshtë e keni rutinën katër-minutëshe e cila djegë kalori pothuajse sa tërë ushtrimet që i bëni brenda një ore në palestër:

Duhet të keni parasysh se trajnimet me intervale të shpejta janë tejet efektive sepse për shkak të ritmit të lartë, një numër i madh i kalorive digjet brenda një periudhe të shkurtër kohore