Dmitri Peskov, zëdhënësi i presidentit rus, Vladimir Putin tha sot se sulmet kibernetike me të cilat u goditën Rusia dhe vendet e tjera, theksuan  nevojën për veprim të përbashkët në luftimin e krimit kibernetik.

“Sulmet kibernetike që ndodhën të martën, nuk kanë shkaktuar probleme serioze për korporatat apo nivelin shtetëror në Rusi”, tha Peskov, raporton TASS.