Gazetarja e njohur feston sot ditëlindjen, por ajo që surprioi isghte dedikimi i veçantë që i ka kushtuar bashkëshorti i saj.

Bashkëshorti i Rudina Xhungës, Dritan Hila ka shprehur gjithë dashurinë e tij për gazetaren.

‘Ne 22 Qershor Gjermania nisi sulmin per te pushtuar Bashkimin Sovjetik, por nuk ja doli.

Ne 22 Qershor lindi kjo gruaja e cila u nis te me pushtonte mua dhe ja doli.

Edhe 100 vjet te tjera e dashura ime.’-shkruan gazetari  në profilin e tij në Facebook krah fotos së gazetares Xhunga.