Mesfushori i Tottehnam dhe i Kenisë, Wanyama, është nderuar në Tanzani të shtunën pasi një rrugës i është vënë emri i tij në Dar es Salaam.

Por ky gjest duket se është jetëshkurtër pasi që uebsajtet vendore (Tanzani) kanë publikuar një fotografi të shenjës rrugore të larguar një ditë pasi ishte vendosur.

këshilli i Ubungo ka thënë se nuk janë respektuar procedurat për emërimin e rrugës.