Një aeroplan F-16 i Gardës Kombëtare në Teksasit, sot mori flakë dhe u rrëzua në aeroportin e Hjustonit, ndërsa piloti ka shpëtuar duke katapultuar.

Aeroplani mori flakë në aeroport gjatë ngritjes, raporton ABC, ndërsa thekson se në vendin e aksidentit shihen ekipet e zjarrfikësve që janë duke luftuar zjarrin.