Një vajzë 29 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se ka bërë seks me kolegun e punës, i cili i ka dhënë seksin dhe kënaqësinë më të madhe në jetë, përcjell Bota sot.

Vajza që është në lidhje me një djalë, thotë se i dashuri i saj nuk interesohet më për seks dhe se nuk mund të arrijë ereksionin.

Lexojeni rrëfimin e plotë të saj:

Kam bërë seksin më të mirë në jetë me kolegun e punës, por si mund të performojë i dashuri im në shtrat si ai?

Unë nuk tradhtoj zakonisht por lidhja ime aktualisht është e shurdhët, e shurdhët, e shurdhët.

Ne kishim disa dalje në mbrëmje me kolegët e punës pasi thyem rekord me shitje të veturave, pasi punoj në sektorin e shitjes së veturave. Një nga kolegët më bëri një lojë.

Pas darkës ne shkuam në një klub, pimë dhe vallëzuam. Kur ai më ftoi në banesën e tij, nuk e mendova dy herë. Ai është 35 vjet ndërsa unë jam 29. Ai mi hoqi rrobat në dhomën e tij të gjumit dhe ishte shumë i dashur.

U ndjeva shumë e gjallë kur ai më puthi në qafë dhe në shpinë, sikur në filma.

Ai ka një trup të mahnitshëm dhe di si ta bëjë një femër të ndihet mirë.

Me të unë pata orgazmën e vetme që kur bëj seks. Unë jam në lidhje prej një viti me të dashurin tim, i cili është 31 vjet dhe më trajton si princeshë. Ne kemi bërë seks për herë të parë pas gjashtë muaj lidhje por tani është shumë pasive jeta seksuale.

Unë nuk mund të jem në këtë mënyrë dhe ai e humb ereksionin në gjysmë të aktit.

Kam kërkuar për disa mënyra për ta ndihmuar atë dhe kam biseduar të flas me të, por ai nuk dëgjon.

E dua të dashurin tim por nëse ne do të jemi për kohë më të gjatë bashkë, diçka duhet të ndryshojë.

Ai nuk ka pasur të dashura të tjera. Nuk e di nëse kjo është për shkak të papërvojës apo ai nuk më fantazon më. Ndërsa sa i përket kolegut të punës, vazhdoj ta takoj atë. Ne përshëndetemi por të dy e dimë se ajo natë ishte vetëm për atë natë, edhe pse unë nuk mund ta largoj atë nga mendja ime.

Përgjigja e psikologes:

Ta kaloja një natë me të nuk ka qenë përgjigja. Insisto që ti dhe i dashuri yt të punoni në përmirësimin e jetës tuaj seksuale pasi edhe për të është e pakënaqshme ajo që po i ndodh.

Le të bëjë një kontroll tek mjeku për problemet që mund të ketë. Nëse ai është i shqetësuar ai do ta humb ereksionin por ndoshta edhe është i brengosur për dështimin dhe kjo i mjafton që të bllokohet seksualisht.

Tregoj se që nga tani do të kujdesesh që ju të kënaqeni me njëri tjetrin në çdo mënyrë dhe jo vetëm tek ereksioni