James Rodriguez ka frizurë të re dhe sapo e publikoi fotografinë në Instagram, Cristiano Ronaldo gjeti rastin që ta ngacmojë.

Me siguri që të marrë vëmendje, portugezi vendosi që të komentojë frizurën e re të bashkëlojtarit të tij nga Real Madridi.

“Frizurë e tmerrshme”, ka komentuar Ronaldo në profilin Instagram të  James.

Fansat e James kanë reaguar shumë shpejt duke porositur portugezin se ai nuk është presoni kompetent për të komentuar frizurat e askujt.