Futbollisti i Real Madridit, Cristiano Ronaldo ka pranuar të paguajë 14,7 milionë euro tatim Spanjës, shumë kjo për të cilën ishte akuzuar se e ka fshehur, por kjo nuk do të thotë se tash e pranon fajin.

Portugezi do të paguajë javën e ardhshme paratë dhe këtë do ta bëjë për t’iu shmangur dënimi të lartë, përkatësisht që një hap i tillë të merret si rrethanë lehtësuese në seancën dëgjimore të 31 korrikut.