Roanldinho nuk e ka harruar zanatin, ai po dhuron spektakël në “Camp Nou”, aty ku po zhvillohet ndeshja për bamirësi mes legjendave të Manchester Unitedit dhe Barcelonës. Braziliani, që njihet për teknikën e tij, dhuroi pak spektakël për gjithë të pranishmit në stadium.