Ajo është e njohur për stilin e veçantë dhe për veshjet e guximshme, shpesh edhe duke pasur incidente me të.

Por, këtë herë Rita Ora tregoi më shumë se që duhej, derisa po largohej nga klubi Annabel në Londër, ku promovoi këngën ‘Your Song’,

26 vjeçarja u shfaq e veshur në një fustan shumë të shkurtër të kuq, në të cilin dukej tejet seksi.

Por, Rita nuk kishte veshur fare sytjena, duke bërë kështu që thithkat e saj të shihen mbi fustan, ndërsa që brekët e saj iu panë në fustanin e tejdukshëm, duke i zbuluar të pasmet seksi