Të nderuar besimtarë të fesë islame,

Më lejoni që në emër të studentëve, stafit akademik dhe të gjithë punonjësve të Universitetit të Tetovës, t’ua uroj Festën e Fitër Bajramit!

Uroj që në këto ditë feste,  të shprehim dashurinë dhe respektin ndaj familjes, miqve dhe fqinjëve tanë, sikundër besoj në respektimin e  vlerave universale, ndihmën, tolerancën dhe mirëkuptimin ndaj njëri – tjetrit.

Nderimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët myslimanë.

Të keni mirësi e begati dhe Zoti ua pranoftë agjërimin dhe lutjet që keni kryer gjatë muajit të bekuar të Ramazanit!

Urime Fitër Bajrami për Ju dhe familjet tuaja!