Këngëtarja e njohur Jonida Maliqi i ka dhënë fund martesës 17 vjeçare nga bashkëshorti Gent Prizreni.

Nga kjo martesë çifti kanë një fëmijë, i cili mban emrin Dan, por duket se tashmë rrugët e tyre janë ndarë. Ndërsa ende nuk dihen arsyet e ndarjes së çiftit.

Por, në mënyrë indirekte, Jonida ka reaguar me anë të një fotoje në rrjetin social Instagram, duke shkruar  ”Kur nuk ka asgjë për të thënë,ngrije kokën lart dhe vazhdo përpara”.