Kur heq pelenat e një foshnje do të përballesh me erën e keqe dhe shumë prindër anembanë globit e kanë problem ta bëjnë këtë gjë.

Por reagimi i një babai nga Zelanda e Re ka qenë shumë i tmerrshëm dhe video është filmuar nga partnerja e tij e cila qesh me të madhe.

Kjo situatë i ka shkaktuar atij të përziera dhe gjithë kohës mundohet të ndalojë veten që të vjellë ndërsa pastron fëmijën.

Por e ka kaluar misionin me sukses dhe arriti që të ndryshojë pelenën.