Është hedhur në internet një video e shkurtër, që shfaq takimin e parë mes qenit dhe një miu.

Megjithëse ky i fundit është shumë më i vogël, gjallesa tjetër duket se ia ka frikën, transmeton Telegrafi.

Duke e shikuar vetëm me bisht të syrit, qeni shmanget dhe nuk e dëshiron afër.

“Miut i frikësohet edhe elefanti madh, sigurisht që nuk e do as qeni” është një nga komentet e shumta, për videon që po ka bërë xhiro në rrjetin social.