Presidenti rus, Vladimir Putin, ka falënderuar sot pjesëtarët e shërbimeve të inteligjencës ruse, duke i quajtur “persona unikë”, të cilët janë të përkushtuar ndaj vendit të tyre.

“Të heqin dorë nga jeta e tyre, e më të afërmve dhe më të dashurve të tyre dhe të lëshojnë vendin për shumë vite, dhe t’ia përkushtojnë jetën atdheut, nuk janë të gjithë të aftë ta bëjnë këtë”, ka thënë Putin për televizionin rus.