Një çif elefantësh kanë arritur që të shpëtojnë të voglin e tyre në mënyrë të pabesueshme duke bashkëpunuar me njëri-tjetrin.

Elefanti i vogël po qëndronte afër një pishine të madhe në Grand Park Zoo në Korean e Jugut me një nga elefantët e rritur kur rrëshqiti dhe ra në ujë.

Elefantët  u tronditën kur panë që ai nuk po mbante dot gojën dhe noçkën mbi sipërfaqejen e ujit.

Në këtë mënyrë ata vendosën që të bënin një punë ekipore dhe ta shpëtonin duke u futur në ujë nga fundi i cekët i pishinës.

Ata më në fund arritën që ta shpëtojnë.