Video e këngës solo të  Chris Cornell, “The Promise”, është realizuar dje më 20 qershor.

Cornell u nda nga jeta në maj të këtij viti në moshën 52 vjeçare duke lënë në shok shumë adhurues të muzikës.

Në këtë video, Cornell shihet duke kënduar dhe duke i rënë kitarës akustike në një studio në Brooklyn të New York, dhe është e përzier me skena nga dokumentari i Evgeny Afineevsk, “Cries From Syria”.