Bashkëpunimet janë shumë in sidomos kohëve të fundit.

I radhës është publikuar sonte nga këngëtarët Ronela Hajati dhe Adrian Gaxha,

Dyshja kanë sjellë bashkëpunimin me titull ‘Ka je’, të cilin e kanë publikuar edhe me videoklip.

Kënga është argëtuese dhe mjaft verore, të cilën mund ta shihni më poshtë.