Elvana Gjata mbetet një nga këngëtaret më të popullarizuara të estradës.

E njohur për hitet e saj dhe dukjen seksi, Elvanën jemi mësuar të shohim shumicën e rasteve në disponim.

Por këngëtarja shqiptare është shfaqur pak më e vuajtur në fotografinë e fundit.

Me pizhama të kuqe, Elvana shihet e shtrirë për shkallësh me një shikim dëshpërues.