Ky është momenti dramatik kur një fermer veç sa nuk ia kishte këputur kokën vetes gjatë tentimit të tij për të ia hequr kokën derrit me një sëpatë

Fermeri, i veshur në xhinse, një këmishë dhe me një kapuç, shihet duke iu afruar derrit për të ia hequr kokën, raporton lajmi.net.

Ai merr hov me sëpatë për ta goditur atë, mirëpo çfarë i ndodhë atij është krejtësisht e pabesueshme.

Shikojeni më poshtë videon që lajmi.net e sjellë për ju, dhe binduni edhe vet!