Një lokal shumë ndryshe, me një shije mjaft unike që servon kafenë më të shijshme ndoshta në qytet. E këtë ku mund të gjeni përpos tek ‘Prívé’ që gjendet në qendër të qytetit. Mjafton të sillet njeriu aty afër diku dhe syri të zë pikërisht tek skaji në të cilin është e vendosur Prívé derisa shërbimi aty është i mrekullueshëm.

Kafeja të shijon jashtëzakonisht shumë e pikërisht nëse je nën një shoqëri të mirë, mjafton që vetëm të vizitohet. Hapja solemne e Prívés është bërë ditën e diell në prani të një numri të madh mysafirësh në një ambient mjaft komod.

Në vazhdim ju sjellim një historiat të shkurtër mbi kafenë që konsumohet tek Prívé: Çfarë e bën një pauzë më ideale? Kuptohet, një kafe e cila ka efekt qetësues të trupit dhe trurit. Pasiqë të vërtetoheni se një ekspreso në ditë do ju sjellë shumë benefite, zgjidhni brandin e kafes që më së shumti ju pëlqen. Në momentin që do të provoni ekspreson Tonino Lamborghini do keni një kafe dhe përvojë të re të preferuar. Ky brand me siguri do ju prezantojë kënaqësinë gurmane të shijuarit kafe me stil Bëni disa pauza brenda kohës së punës që të konsumoni ekspreson Tonino Lamborghini që ka shijen italiane.

Të udhëhequr nga rëndësia e kulturës për kafe dhe nevojën për të shijuar atë brenda pauzës brandi Lamborghini filloi të prodhojë një seri të përvojave të reja për ata të cilët janë admirues të cilësisë së mirë të ekspresos. Përzierje e zezë e Alta Mogiana Arabica është me cilësi të lartë ose përzierje e kafes Arabica nga Amerika Qendrore dhe Brazili në një kombinim të përkryer, me aromë intensive dhe shije autentike.

Përfitimi i parë për një pije ekspres Tonino Lamborghini për qejfin tuaj, për një kthjellje mendore dhe fizike, askush nuk është në gjendje për të cliruar veten nga orë të tëra lodhje sepse konsumimi i një kafe në një moment të vogël të relaksimit mund të rrisë disponimin tuaj dhe produktivitetin.

Por ajo që ne kemi nevojë mbi të gjitha është socializimi. Përfitimi më i madh i kafes në pauzë e shoqëruar nga disa miq ose kolegë, diskutim i shkurtër i temave të ndryshme, kafe të pregaditur mirë dhe e konsumuar në ajër të pastër, kjo është formula për një shërim të shpejtë të letargjisë që nganjëherë kapërcen gjatë ditës së punës. Konsumimi i kafes tashmë është ide e ndarë, mendime të ndryshme e diskutime mbi ngjarjet aktuale pikërisht gjatë fundjavave, është thjeshtë punë e shkurtë por vazhdimësi e dobishme për të gjithë.