Presidenti i zgjedhur Ilir Meta, duke folur në “Të Paekspozuarit” të Ylli Rakipit, tha se ai nuk e dinte se Rama e zgjodhi president me konsensusin e PD-së.

“Së pari nuk e di që më ka propozuar me konsensusin e PD. Çfarë borxhi i ka Shqipëria Ramës që donte të eliminonte PD-në dhe zgjedhjet. Më pas mori Bashën dhe e mbylli tre orë për të ushtruar presion mbi mediat. Ngriti një Task-Forcë në kundërshtim me ligjin”, tha Meta.