Një incident i rëndë ka ndodhur në qarkun e Beratit, në fshatin Uznovë.
Një punonjës policie, i veshur civil, ka goditur dhe gjakosur një qytetar brenda një qendre votimi në fshat, raporton News24.

Qytetari Edmond Hoxha është goditur nga efektiv i policisë, i cili ka qenë i veshur civil.