Në kuadër të MPB është ndërruar edhe shefi i njësitit policor “Alfa”, Ivica Antevski – Puki, automekaniku që me përkrahjen e Sasho Mijallkov u ngjit në majat e MPB-së gjatë qeverisjes së VMRO-DPMNE, informon Dokaz.mk.

Me propozim të ministrit të brendshëm, Oliver Spasovski ai është shkarkuar nga kjo detyrë dhe në vend të tij është emëruar Sllave Dimishkovski, i cili gjatë kohë ka kaluar në MPB. Por ai është edhe pjesë e kësaj njësie që nga themelimi.