Ngjarja ka ndodhur sot në mëngjes në Tearcë të Tetovës. Pronari i shtëpisë është me punë në Zvicër dhe në shtëpinë e tij në vendlindje ka instaluar kamerat e sigurisë, njofton Tetova News.

Sot rreth orës 6 të mëngjesit, dikush është futur në shtëpi. Familja është e interesuar ta di se kush është dhe pse është futur në shtëpinë e tyre. Siç shihet në kamerat e sigurisë është një plakë e cila dyshohet se ka hyrë për të vjedhur.