Një plaçkitës i maskuar sot në mëngjes në orën 5 ka vjedhur një pompë benzine në lagjen Hasanbeg, me ç’rast ka marrë rreth 80 mijë denarë.

Ai me kërcënim me armë prej dy të punësuarve i ka marrë paratë nga qarkullimi ditor dhe është arratisur në drejtim të panjohur.

Ndërmerren masa për gjetjen e autorit dhe për zbardhjen e tërësishëm të rastit.