Bisha ishte ngjitur në çatinë e shtëpisë dhe varej aty nga trarët dhe vajza e vogël ishte aty brenda e vetme kur e pa atë, transmeton lajmi.net.

Babai i saj hyri dhe e pa gjarpërin gjigant i cili ishte brenda shtëpisë dhe menjëherë telefonoi personat përgjegjës për kafshët në këtë shtet.

Me të arritur ata aty, fillian që të rrethonin gjarpërin dhe t’a kapnin të gjallë, pra nuk dëshironin të mbysnin.

Gjatë kapjes së gjarpërit shihet në një moment kur babai tenton të shkel gjarpërin me këmbë por e pëson keq, duke e kafshuar atë në thembër.

Kujdestarët pasi arritën të kapnin gjarpërin thanë se ky piton është shumë i rrezikshëm dhe se ai ka ngrënë shumë kafshë të tjera në këtë pjesë dhe nuk do t’a kishte problem fare një fëmijë.