Pushuesit në një plazh në SHBA janë tmerruar nga një peshkaqen që kishte ardhur deri pranë plazhit dhe për pak sa nuk e kishte kafshuar një person.

Ata janë parë duke iku nga uji me britma në Alabama, transmeton Express.

Por, disa pushues kanë vazhduar të qëndronin në ujë të pavetëdijshëm rreth rrezikut që iu kanosej, për shkak se nuk kuptonin anglisht.

Fatmirësisht, një zjarrfikës vullnetar i ka larguar nga uji të sigurt.

Ata kanë qenë disa sekonda larg sulmit të peshkaqenit./Express/