Përplasje mes numëruesve të PD-së dhe LSI-së në Tiranë dhe policisë.

Ngjarja ka ndodhur tek qendra e numërimit të votave në shkollën ‘Vasil Shanto’.

Siç mësohet policia nuk i ka lejuar ata të futen në qendrën e numërimit me arsyetimin se nuk kanë mjete identifikuese.