Dje në Rahovec, një person ka raportuar në polici se është përfshirë nga zjarri shtëpia e tij

Njësit policore dhe zjarrfikësit kanë dalë në vend të ngjarjes dhe kanë shuar zjarrin.

Përveç dëmeve të konsiderueshme materiale, nuk raportohet për të lënduar.