Një studim që është realizuar kohëve të fundit ka treguar  se ju nuk jeni vërtetë të lumtur, përderisa nuk praktikoni një hobi.

Më poshtë ju sjellim disa ide se çfarë hobi mund të praktikoni, për ta lehtësuar stresin e ditëve tuaja dinamike dhe me shumë angazhime, transmeton Klan Kosova.

Luani në një instrument muzikor

Lexoni një libër

Thurrni

Mbani një ditar

Gatuani

Ngjituni maleve

Merruni me kopshtari

Praktikojeni artin