Janë publikuar pamje të reja nga përleshja e sotme që ndodhi në qendër të Prishtinës.

Disa persona janë përleshur me njëri tjetrin në një kafiteri në Prishtinë, raporton Gazeta Express.

Pronari i picerisë i ka kanosur me thikë, disa nga punonjësit e një kafiterie afër.

Punonjësit kanë tentuar që t’ia largojnë thikën pronarit, dhe pastaj ka filluar përleshja.

Ndërkohë që nuk raportohet për të lënduar.

Prishtine by GazetaExpresscom