Një operacion anti-drogë mësohet se po zhvillohet në Pukë, në zonën e Gjegjanit.

Një numër i madh efektivësh janë pjesë e operacionit.

Mësohet se është sekuestruar sasi e madhe droge si dhe lëndë plasëse e llojit tritol. Sasia e saktë e drogës pritet të bëhet publike nga policia pas peshimit.