Në Tiranë ka përfunduar numërimi i 626 kutive nga 1198 të tilla dhe nga shifrat e deritanishme Partia Socialiste është kryesuese me 45.57% të votave.

PD vjen e dyta me 32.67% të votave. LSI renditet e treta me 13.41% të votave. Në vend të katërt është PDIU me 3.23% të votave. Ndërsa LIBRA renditet e pesta me 2.12% të votave.

Në Tiranë ndahen 34 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rezultateve, projeksioni për ndarjen e mandateve është ky: PS 16 mandate; PD 12 mandate; LSI 5 mandate; PDIU 1 mandat.