Zgjedhjet përfunduar dhe Libra përveç 20 mijë votave, nuk mundi që të marrë një vend në Kuvend. Edhe vetë Ben Blushi mbeti jashtë parlamentit për 4 vitet që vijnë.

E kjo situatë ka sjellë edhe dyshime dhe vendime.

Kështu Ben Blushi thotë sot se ka mbledhur të gjithë kordinatorët e Libra dhe kanë marrë një vendim.

“LIBRA DO VAZHDOJË

Sapo mbyllën një mbledhje të koordinatorëve LIBRA.

I falënderoj të gjithë për vendimin e përbashkët që morëm: LIBRA do vazhdojë dhe do rritet”, shkruan Ben Blushi në Facebook.