Të gjithë e njohim Valdete Dakën, si Kryetare e KQZ’së, por kjo nuk është puna e vetme që bën ajo.

Daka e cila këto ditë është mjaft e angazhuar me nurmin e votave nga institucioni që ajo drejton, merr paga të majme nga Buxheti i Kosovës.

Ajo përveç në KQZ, merr pagë edhe nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, pasi është e angazhuar si Gjyqëtare dhe anëtare e këtij këshilli.

Nga puna dhe meditjet, të ardhurat vjetore të Dakës, kalojnë shifrën e 30 mijë euro.

Ajo në KQZ merr pagë vjetore 18,384.26 euro, ndërsa meditjet kalojnë shifrën prej 2 mijë euro, në Këshillin Gjyqësor të Kosovës, Daka paguhet  9,170.00, duke mos llogaritur meditjet të cilat po ashtu i afrohën shifrës prej 2 mijë euro.

E para e KQZ’së ka deklaruar se mbanë 17,500.00 eruo para të gatshmë në një intitucon bankarë, ndërsa bashkëshorti i saj qëndron me mirë në këtë aspekt, pasi ka në bankë të “paluara” 30 mijë euro.